SEQlogo

Voor advies en detachering op het gebied van Veiligheid, Milieu en Kwaliteit.

Händelstraat 8
3261 WG Oud-Beijerland
(+31)6 24746202

Contact

QHSE Kennis

Seqco richt zich op ondersteuning van organisatie de gebieden Veiligheid, Kwaliteit, Milieu en MVO. Deze kennisgebieden zijn onlosmakelijk verbonden met optimale, verantwoorde bedrijfsvoering. Voor specifieke branches geldt dat deze aspecten van primair belang zijn voor de bedrijfsvoering en goed geregeld moeten zijn om werkzaamheden uit te kunnen voeren. Met name geldt dit voor die banches waar de risico's groot zijn; zoals de petrochemie, rail-& wegvervoer, rail-& infrastructuurbranche en in de zorgsector.

Omdat er in deze branches zowel kleine als grote organisaties werkzaam zijn is er altijd behoefte aan efficiente en economisch verantwoorde aanpak waardoor kosten kunnen worden bespaard. Onze ambitie om prestaties te verbeteren door middel van een praktische, effectieve werkwijze en invulling van werkzaamheden draagt eraan bij om dit te realiseren. Wij voeren opdrachten uit die zowel een lange looptijd als kortstondig zijn.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact op. 

 

Detachering

Door middel van detachering kan (tiijdelijke) capaciteitsvraag ingevuld worden op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit & Mileu; in de functies van V&G Coördinator, Hogere Veiligheidskundige, en/of KAM Manager. 

Advies

Seqco onderzoekt complexe problemen op het gebied van Veiligheid, Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en Milieu en adviseert organisaties over praktische en haalbare oplossingen.

Training

Seqco geeft training op het gebied van VCA, opzet en toepassing van managementsystemen op basis van ISO-9001, OHSAS 18001 en ISO 14001.

Demo

VEILIGHEID

Nieuws en actualiteit op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Demo

KWALITEIT

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van kwaliteit en certificatie.

Demo

MILIEU

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van milieuaspecten.

Demo

MVO

Nieuws & Ontwikkelingen op het gebied van MVO.

Bereikbaarheid

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? neem gerust contact op. Wij berichten zo spoedig mogelijk terug. 

Bedrijfsgegevens

Händelstraat 8
3261 WG Oud-Beijerland
info@seqco.nl 
KvK-nummer 51835290
IBAN: NL80INGB0005987845
BIC Code: INGBNL2A

 

kaartnederland2