SEQlogo

Voor advies en detachering op het gebied van Veiligheid, Milieu en Kwaliteit.

Händelstraat 8
3261 WG Oud-Beijerland
(+31)6 24746202

Contact

Welkom

Seqco biedt bedrijven ondersteuning op het gebied van Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit, Milieu én MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Wij helpen zowel kleine als grote organisaties om doelen te formuleren en te realiseren. We geven advies door het uitwerken van complexe vraagstukken op het gebied van KAM en bieden tijdelijke invulling van HSE functies door middel van detachering. Dit geeft rust en zekerheid over het te bereiken doel en biedt organisaties in elke omvang de kans om zich te onderscheiden door middel van certificering.  

Door continu bij te blijven, kennis te delen delen en toe te passen blijven we verbeteren en willen we altijd een maximaal haalbare prestatie neerzetten. We zijn nieuwschierig naar nieuwe ontwikkelingen, tools en verbeteringen en werken die uit tot bruikbare tools voor onze opdrachtgevers. Hierdoor maken we kwaliteits-, arbeidsomstandigheden en milieu-aspecten hanteerbaar, betaalbaar en acceptabel. Zie hier een overzicht van onze diensten 

Detachering

Door middel van detachering kan (tiijdelijke) capaciteitsvraag ingevuld worden op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit & Mileu; in de functies van V&G Coördinator, Hogere Veiligheidskundige, en/of KAM Manager. 

Advies

Seqco onderzoekt complexe problemen op het gebied van Veiligheid, Arbeidsomstandigheden, Kwaliteit en Milieu en adviseert organisaties over praktische en haalbare oplossingen.

Training

Seqco geeft training op het gebied van VCA, opzet en toepassing van managementsystemen op basis van ISO-9001, OHSAS 18001 en ISO 14001.

Demo

VEILIGHEID

Nieuws en actualiteit op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Demo

KWALITEIT

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van kwaliteit en certificatie.

Demo

MILIEU

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van milieuaspecten.

Demo

MVO

Nieuws & Ontwikkelingen op het gebied van MVO.

Bereikbaarheid

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? neem gerust contact op. Wij berichten zo spoedig mogelijk terug. 

Bedrijfsgegevens

Händelstraat 8
3261 WG Oud-Beijerland
info@seqco.nl 
KvK-nummer 51835290
IBAN: NL80INGB0005987845
BIC Code: INGBNL2A

 

kaartnederland2