Over Seqco

De passie voor Veiligheid, Kwaliteit en Milieu (KAM) komt voort na jarenlange ervaring in de techniek, waarmee zorg en aandacht voor kwaliteit, arbeidsomstandigheiden en milieu onlosmakelijk zijn verbonden met succesvolle uitvoering van projecten; de een kan niet zonder het ander. In 2008 is de stap naar volledige focus op KAM-zorg gemaakt om vervolgens vanaf 2010 in het zelfstandig adviesbureau Seqco (Safety - Environment & Quality Company) te starten.

Hierin leeft continu de ambitie om prestaties te verbeteren door middel van een praktische, effectieve aanpak en invulling van vraagstukken op het gebied van veiligheid, arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Succesvolle projecten, afwisseling in opdrachten en tevredenheid van opdrachtgevers geeft de motivatie om blijvend te ontwikkelen en te verbeteren. Weloverwogen, en doelgericht.

"Wij" in de content van deze website verwijst niet alleen naar mijzelf, maar ook naar partners die in samenwerking diensten leveren op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu.

Demo

VEILIGHEID

Nieuws en actualiteit op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Demo

KWALITEIT

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van kwaliteit en certificatie.

Demo

MILIEU

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van milieuaspecten.

Demo

MVO

Nieuws & Ontwikkelingen op het gebied van MVO.

Bereikbaarheid

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? neem gerust contact op. Wij berichten zo spoedig mogelijk terug.