Waarden

Wij voeren opdrachten uit met speciale aandacht voor drie waarden: Leren, Delen en Verbeteren. Hier zit alles in waar voldoening en energie wordt uitgehaald, successen worden geboekt en waar we rekening mee houden als er keuzes gemaakt worden bij het aangaan van opdrachten, partners en leveranciers en bij het vervullen van onze opdrachten. 

Leren

Leren ontwikkelt de mens en maakt de organisatie sterker. Opgedane kennis biedt mogelijkheden om te verbeteren. Leren betekent ontwikkelen op ervaring, specialisaties, project- of procesmanagement, vaardigheden en gedrag. Omdat leren toegevoegde waarde en voldoening biedt is dit een van de belangrijkste kernwaarden van Seqco.

Delen

Kennis is overal verkrijgbaar. Maar het gaat erom wat je ermee doet. Delen van kennis de basis is van onze dienstverlening. Delen van kennis is als een boomerang; het komt net zo hard weer naar je toe. Het biedt voldoening om kennis en inzicht te verschaffen en maakt het mogelijk om in een breder kader te communiceren over de aspecten veiligheid, kwaliteit en milieu.

Verbeteren

Verbeteren lijkt een open deur, maar is lang niet altijd vanzelfsprekend aanwezig. Verbeteren moet in de genen zitten van een organisatie, omdat het altijd nog nét iets beter, efficienter, succesvoller kan. Dit uit zich in een drive om nooit stil te staan en altijd naar te streven meer. Hiervoor zitten we soms diep in de operatie en soms observeren en onderzoeken we op afstand om de situatie te kunnen beoordelen en daarnaar te handelen.

Demo

VEILIGHEID

Nieuws en actualiteit op het gebied van veiligheid en arbeidsomstandigheden.

Demo

KWALITEIT

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van kwaliteit en certificatie.

Demo

MILIEU

Nieuws & Actualiteiten op het gebied van milieuaspecten.

Demo

MVO

Nieuws & Ontwikkelingen op het gebied van MVO.

Bereikbaarheid

Meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? neem gerust contact op. Wij berichten zo spoedig mogelijk terug.